dijous, 26 de gener del 2012

CREACIÓ DE LA COMISSIÓ PER L' ESCOLA INCLUSIVA

El 8 de juny de 2011 s' aprova en assamblea de l' AMPA la creació de la Comissió per l' Escola Inclusiva.
A la reunió, El Jaume i la Núria van explicar als pares i mares assistents, la seva iniciativa de crear una comissió amb l' objectiu de vetllar pels interessos dels infants , tant si tenen necessitats educatives especials ( NEE ) com si no les tenen i poder treballar conjuntament amb l’escola per ajudar -los en la seva etapa escolar dins l’escola ordinària.
 
CIRCULAR ENVIADA PER L' AMPA - CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

dimecres, 8 de juny, a les 21 h, al menjador de l’escola
Benvolgudes famílies,
Us convoquem a l’assemblea general extraordinària del proper dimecres 8 de juny en què es tractaran els temes inclosos a l’ordre del dia següent:
 
1 - Aprovació de l’acta anterior.
2 - Votació de la proposta d'horari i calendari per al curs 2011-2012.
3 - Acollida de tarda.
4 - Votació sobre el posicionament de l'AMPA en relació amb la supressió de la sisena hora.
5 - Proposta de creació de la Comissió per l'Escola Inclusiva.
6 - Carta de compromís.
7 - Consell Escolar Municipal.
8 - Precs i preguntes.
 
Preguem la màxima assistència. Us hi esperem!
Junta de l’AMPA
Nota. A l'assemblea hi assistirà una representació del claustre per a explicar la proposta d'horari i calendari per al curs 2011-2012.


CIRCULAR INFORMATIVA ENVIADA VIA MOTXILLA A LES FAMILIES AMB INFORMACIÓ MES DETALLADA SOBRE LA COMISSIÓ PER L' ESCOLA INCLUSIVA - LA SÍNIA.
Benvolgudes famílies,
Ens possem en contacte amb vosaltres, per informar-vos i fer-vos partíceps, d’una nova comissió  que  hem format  a l’AMPA de la Sínia, la comissió per l’escola inclusiva.
L’objectiu d’aquesta comissió és unir-nos i organitzar-nos per poder vetllar pels interessos dels nostres fills , tant si tenen necessitats educatives especials ( NEE ) com si no les tenen i poder treballar conjuntament amb l’escola per ajudar -los en la seva etapa escolar dins l’escola ordinària.
Creiem que, pares i mares organitzats ,podem fer més força davant el Departament d’Ensenyament, per demanar els recursos que ens  calen i garantir una escola inclusiva real i de qualitat.
No és un objectiu fàcil, i és per això que us demanem la vostra col·laboració per poder tirar endavant aquesta nova comissió.
Farem una primera reunió per poder intercanviar opinions. Ens trobarem el dimecres 15 de juny a les 21.00h. a la biblioteca de l’escola.
És molt important la vostra participació, no volem que cap familia de l’escola se’n senti exclossa i volem representar d’una manera prou àmplia les diferents realitats dels nostres fills.
Salutacions,
Jaume Fusté i Núria Gómez ( telef: *******) pares de l’Estel i l’Eloi
                                                                                              Molins de Rei, 8 de juny de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada